TOPlist


Játrová omáčka

  • Uživatelský recept
  • Autor: Lucie Pokorna
  • Porce: 5.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej Aureol15
Cibule52
Játra vepřová447
Mouka pšeničná hladká50
Masox (hotový výrobek)1

Energetická hodnota celkem: 3719 kJ

Bílkoviny (g): 100, Tuky (g): 32, Sacharidy (g): 46 SAFA (g): 8 Cukry (g): 4 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 744 kJ

Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 6.4, Sacharidy (g): 9.2 SAFA (g): 1.6 Cukry (g): 0.8 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Osmažit cibulku, osmažit játra, přisypat hladkou mouku, osmažit, zalít vodou, vařit.Dochutit solí, kmínem, pepřem, masoxem

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma