TOPlist


Fazole s kuřecím masem v pitta chlebu

  • Uživatelský recept
  • Autor: slunko13
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej olivový10
Kuřecí prsa bez kůže200
Pór130
Česnek20
Rajčata 200
Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu230
Pitta chleba (44g)88
Jogurt Glenilen bílý20
Majonéza light (Hellmann´s)20
Salát římský100

Energetická hodnota celkem: 3903 kJ

Bílkoviny (g): 77, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 102 SAFA (g): 3 Cukry (g): 30 Vláknina (g): 25 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1952 kJ

Bílkoviny (g): 38.5, Tuky (g): 9.5, Sacharidy (g): 51 SAFA (g): 1.5 Cukry (g): 15 Vláknina (g): 12.5 Sůl (g): 1.5


Dochucovadla:

sůl, pepř

Postup přípravy

Pórek vrazíme na olej na pánev, přidáme kuře a česnek. Fazole z konzervy slijeme a přidáme. Po té přidáme rajčata a okořeníme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma