TOPlist
Sledujte nás:

Vepřové ovarové koleno

Zpět
  • Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
  • Veřejné stravování
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Sůl1.6
Cibule15
Vepřové koleno (syrové bez kosti)180

Dochucovadla:

sůl, pepř celý

Energetická hodnota celkem: 2298 kJ

Bílkoviny (g): 31, Tuky (g): 47, Sacharidy (g): 2 SAFA (g): 21 Cukry (g): 1 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 2

Postup přípravy

Pečlivě opálená, očištěná kolena opláchneme, vložíme do vařící vody, osolíme, přidáme pepř a rozkrájenou cibuli a zvolna vaříme pod poklicí doměkka. Potom kolena vyjmeme a vykostíme.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři