- Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
- Veřejné stravování
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sůl | 1.6 |
Cibule | 15 |
Vepřové koleno (syrové bez kosti) | 180 |
Dochucovadla:
sůl, pepř celý
Energetická hodnota celkem: 2298 kJ
Bílkoviny (g): 31,
Tuky (g): 47,
Sacharidy (g): 2,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 1,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
Pečlivě opálená, očištěná kolena opláchneme, vložíme do vařící vody, osolíme, přidáme pepř a rozkrájenou cibuli a zvolna vaříme pod poklicí doměkka. Potom kolena vyjmeme a vykostíme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.