TOPlist


lasagne

  • Uživatelský recept
  • Autor: vlocka77
  • Porce: 8.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí mleté průměr250
Vepřové mleté průměr250
Těstoviny (v suchém stavu)500
Mléko čerstvé plnotučné (3,5 % tuku)500
Mouka pšeničná hladká50
Cibule50
Mrkev50
Celer bulva50
Máslo čerstvé50

Energetická hodnota celkem: 16500 kJ

Bílkoviny (g): 171, Tuky (g): 164, Sacharidy (g): 434 SAFA (g): 85 Cukry (g): 47 Vláknina (g): 20 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 2063 kJ

Bílkoviny (g): 21.4, Tuky (g): 20.5, Sacharidy (g): 54.3 SAFA (g): 10.6 Cukry (g): 5.9 Vláknina (g): 2.5 Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma