TOPlist


Milánské špagety

  • Uživatelský recept
  • Autor: muriela
  • Porce: 5.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)20
Těstoviny (uvařené)750
Vepřová plec500
Rajský protlak140
Cibule150
Rajčata 400
Česnek40
Kečup40
Parmezán 25%200

Energetická hodnota celkem: 13927 kJ

Bílkoviny (g): 217, Tuky (g): 144, Sacharidy (g): 289 SAFA (g): 67 Cukry (g): 59 Vláknina (g): 26 Sůl (g): 9

Energetická hodnota na 1 porci: 2785 kJ

Bílkoviny (g): 43.4, Tuky (g): 28.8, Sacharidy (g): 57.8 SAFA (g): 13.4 Cukry (g): 11.8 Vláknina (g): 5.2 Sůl (g): 1.8


Dochucovadla:

sůl, pepř, oregano

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme na drobno, česnek na plátky, maso umeleme, rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kousky, nebo použijeme konzervované ve vlastní šťávě. Na oleji orestujeme cibuli s česnekem a čerstvě nadrceným pepřem. Až cibule zesklovatí, přidáme maso a orestujeme. Až se maso zatáhne, přidáme protlak s kečupem a také zarestujeme, přidáme hrst oregana, lehce osolíme a promícháme. Nakonec přidáme rajčata, promícháme, přikryjeme pokličkou, a asi 10 minut dusíme. Dochutíme(sůl, pepř, oregano). Podáváme se špagetami, posypané parmezánem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma