TOPlist


hovězi a veprový gulas

  • Uživatelský recept
  • Autor: kazrei
  • Porce: 25.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí maso zadní průměr500
Vepřová kotleta450
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)43
Máslo čerstvé20
Mouka pšeničná hladká50
Voda, minerální vody bez příchutě2700
Česnek20
Klobása ostravská132
Cibule445

Energetická hodnota celkem: 10845 kJ

Bílkoviny (g): 220, Tuky (g): 146, Sacharidy (g): 85 SAFA (g): 54 Cukry (g): 30 Vláknina (g): 13 Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 434 kJ

Bílkoviny (g): 8.8, Tuky (g): 5.8, Sacharidy (g): 3.4 SAFA (g): 2.2 Cukry (g): 1.2 Vláknina (g): 0.5 Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma