TOPlist


Vepřová játra na roštu

  • Veřejné stravování
  • Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Sůl2.5
Játra vepřová (syrová)140
Olej běžný (průměr)10

Energetická hodnota celkem: 1071 kJ

Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 6 SAFA (g): 2 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 3


Dochucovadla:

sůl, pepř mletý

Postup přípravy

Očištěná a opláchnutá játra odblaníme, nakrájíme na plátky, na okrajích nařízneme, plátky mírně naklepeme, opepříme a rychle opečeme po obou stranách na oleji. Opečená játra osolíme a na talíři přelijeme vlastním výpekem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma