TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Celerová polévka s hruškami

Zpět
  • Autor: Tesea
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, pertžel, česnek

Energetická hodnota celkem: 3005 kJ

Bílkoviny (g): 17, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 113, SAFA (g): 12, Cukry (g): 73, Vláknina (g): 23, Sůl (g): 20

Energetická hodnota na 1 porci: 601 kJ

Bílkoviny (g): 3.4, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 22.6, SAFA (g): 2.4, Cukry (g): 14.6, Vláknina (g): 4.6, Sůl (g): 4

Postup přípravy

Na kolečka nakrájenou šalotku, zázvor (5 cm) a česnek (2 strožky) opékáme 5 min. Přidáme celar, hrušky , vývar a vodu. Přivést do varu a vařit 20-30 min až celer změkne. Výsledek rozmixovat a ideálně protřít sítem. Na závěr se přidá petrželka, osolí se a opepří se.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři