TOPlist


Celerová polévka s hruškami

  • Uživatelský recept
  • Autor: Tesea
  • Porce: 5.00
  • Doba přípravy (min.): 90

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej olivový15
Cibule šalotka160
Česnek20
Zázvor40
Celer bulva600
Hrušky200
Bujón bohatý zeleninový Knorr (hotový výrobek)1000
Voda, minerální vody bez příchutě500

Energetická hodnota celkem: 3005 kJ

Bílkoviny (g): 17, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 113 SAFA (g): 6 Cukry (g): 73 Vláknina (g): 23 Sůl (g): 20

Energetická hodnota na 1 porci: 601 kJ

Bílkoviny (g): 3.4, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 22.6 SAFA (g): 1.2 Cukry (g): 14.6 Vláknina (g): 4.6 Sůl (g): 4


Dochucovadla:

sůl, pepř, pertžel, česnek

Postup přípravy

Na kolečka nakrájenou šalotku, zázvor (5 cm) a česnek (2 strožky) opékáme 5 min. Přidáme celar, hrušky , vývar a vodu. Přivést do varu a vařit 20-30 min až celer změkne. Výsledek rozmixovat a ideálně protřít sítem. Na závěr se přidá petrželka, osolí se a opepří se.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma