TOPlist


Vepřenky s cibulí

  • Veřejné stravování
  • Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Sůl2
Žemle tuková10
Cibule15
Hořčice plnotučná 20
Vepřová krkovice (syrová)80
Olej běžný (průměr)8

Energetická hodnota celkem: 1303 kJ

Bílkoviny (g): 17, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 10 SAFA (g): 7 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 3


Dochucovadla:

sůl, pepř mletý, paprika mletá

Postup přípravy

Opláchnuté maso umeleme na hrubo spolu s žemlí namočenou ve vodě a pečlivě vymačkanou, přidáme sůl, koření a vše pečlivě promícháme. Z masité hmoty tvarujeme ploché tenčí placičky a pečeme je rychle po obou stranách do nazlátlé barvy. Každou upečenou vepřenku potřeme navrchu hořčicí a posypeme jemně nakrájenou cibulí.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma