- Autor: AndreaRetovska
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Cibule | 150 | 
| Vepřová kýta | 700 | 
| Párky vídeňské | 300 | 
| Vejce celá průměr | 220 | 
| Okurky sterilované průměr | 200 | 
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 60 | 
| Mouka pšeničná hladká | 50 | 
| Hořčice plnotučná průměr | 5 | 
| Masox (hotový výrobek) | 13 | 
Energetická hodnota celkem: 12146 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 222, 
                                                        Tuky (g): 192, 
                                                        Sacharidy (g): 64,
                                                        SAFA (g): 63,
                                                        Cukry (g): 15,
                                                        Vláknina (g): 13,
                                                        Sůl (g): 11
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1518 kJ
Bílkoviny (g): 27.8, Tuky (g): 24, Sacharidy (g): 8, SAFA (g): 7.9, Cukry (g): 1.9, Vláknina (g): 1.6, Sůl (g): 1.4
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









