TOPlist
Sledujte nás:

Kuřecí prsíčka s broskvemi

Zpět
  • Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
  • Veřejné stravování
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl

Energetická hodnota celkem: 1446 kJ

Bílkoviny (g): 35, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 8, SAFA (g): 6, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 3

Postup přípravy

Maso z kuřecích prsíček nakrájíme přes vlákno na plátky, mírně naklepeme, osolíme, lehce osmahneme na horkém tuku, přidáme asi 2/3 dávky másla a velmi krátce podusíme. Na zbylé dávce másla prohřejeme plátky ovoce a zastříkneme vínem. Podušené plátky masa ozdobíme prohřátým ovocem a podlijeme zbylou šťávou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři