- Autor: Batrla
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Klobása moravská | 136 |
Uzený bok | 30 |
Mouka pšeničná hladká | 30 |
Cibule | 134 |
Sádlo vepřové škvařené | 30 |
Fazole (v suchém stavu) | 400 |
Kečup | 250 |
Bujón průměr (v suchém stavu) | 10 |
Koření průměr | 30 |
Energetická hodnota celkem: 11214 kJ
Bílkoviny (g): 114,
Tuky (g): 83,
Sacharidy (g): 360,
SAFA (g): 35,
Cukry (g): 115,
Vláknina (g): 34,
Sůl (g): 10
Energetická hodnota na 1 porci: 1869 kJ
Bílkoviny (g): 19, Tuky (g): 13.8, Sacharidy (g): 60, SAFA (g): 5.8, Cukry (g): 19.2, Vláknina (g): 5.7, Sůl (g): 1.7
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.