- Autor: Janina kv
- Doba přípravy (min.): 80
- Porce: 5.00
Omáčka
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso přední průměr | 500 |
Oleje (všechny druhy) | 10 |
Cibule | 120 |
Víno červené | 400 |
Voda | 1500 |
Solamyl | 15 |
Bujón suchý stav | 20 |
Koření průměr | 5 |
Dochucovadla:
pepř, nové koření, jalovec, bujón.
Energetická hodnota celkem: 7169 kJ
Bílkoviny (g): 89,
Tuky (g): 104,
Sacharidy (g): 107,
SAFA (g): 42,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1434 kJ
Bílkoviny (g): 17.8, Tuky (g): 20.8, Sacharidy (g): 21.4, SAFA (g): 8.4, Cukry (g): 4.6, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Cibuli orestujeme na oleji, přidáme nakrájené očištěné maso, necháme zatáhnout podlijeme vínem a vodou. Potom přidáme koření pepř celý, nové koření, jalovec a bujón. vaříme dokud není maso měké. potom zahustíme solamylem a dochutíme podle.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.