TOPlist
Sledujte nás:

Hovězí líčka na čer. víně

Zpět
  • Autor: Janina kv
  • Doba přípravy (min.): 80
  • Porce: 5.00

Omáčka

Ingredience

Dochucovadla:

pepř, nové koření, jalovec, bujón.

Energetická hodnota celkem: 7169 kJ

Bílkoviny (g): 89, Tuky (g): 104, Sacharidy (g): 107, SAFA (g): 42, Cukry (g): 23, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1434 kJ

Bílkoviny (g): 17.8, Tuky (g): 20.8, Sacharidy (g): 21.4, SAFA (g): 8.4, Cukry (g): 4.6, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Cibuli orestujeme na oleji, přidáme nakrájené očištěné maso, necháme zatáhnout podlijeme vínem a vodou. Potom přidáme koření pepř celý, nové koření, jalovec a bujón. vaříme dokud není maso měké. potom zahustíme solamylem a dochutíme podle.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři