TOPlist


Brambory zapečené se zeleninou a vepřovým masem

  • Uživatelský recept
  • Autor: komina
  • Porce: 5.00
  • Doba přípravy (min.): 90

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory vařené950
Olej olivový40
Žampiony mražené200
Zeleninová směs hrášek + mrkev550
Vepřová plec170
Cibulka jarní30
Madeland light 30%100

Energetická hodnota celkem: 8646 kJ

Bílkoviny (g): 100, Tuky (g): 78, Sacharidy (g): 232 SAFA (g): 27 Cukry (g): 38 Vláknina (g): 47 Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 1729 kJ

Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 15.6, Sacharidy (g): 46.4 SAFA (g): 5.4 Cukry (g): 7.6 Vláknina (g): 9.4 Sůl (g): 1.2


Dochucovadla:

sůl, pepř, koření na Americké brambory

Postup přípravy

Uvaříme ve slupce 950g brambor. Po vychladnutí oloupeme a nakrájíme na plátky. Do hrnce dáme 40g olivového oleje, vrstvu brambor, zasypeme 750g zeleninou, dáme 170g vepřového plecka, zbytek brambor, 30g jarní cibulky. Před dopečením pokladu ještě 100g Madelandu light.

Fotografie






Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma