TOPlist


Štika vařená na modro

  • Veřejné stravování
  • Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Sůl1
Ocet5
Cibule4
Petržel - kořen4
Mrkev4
Celer - bulva4
Štika (syrová)150
Máslo čerstvé nesolené10

Energetická hodnota celkem: 892 kJ

Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 2 SAFA (g): 5 Cukry (g): 1 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

sůl, nové koření, bobkový list, pepř celý

Postup přípravy

Očištěnou, vykuchanou rybu opláchneme a nasekáme na porce. Očištěnou kořenovou zeleninu a cibuli nakrájíme na tenké plátky, vložíme do vařící osolené vody, přidáme bobkový list, celý pepř a nové koření a vaříme asi 10 minut, přidáme ocet a znovu krátce povaříme. Do várky se zeleninou vkládáme porce ryb a zvolna vaříme doměkka.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

20. 10. 2013 22:27

Bozulka

Určitě výborné!

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma