TOPlist


Baklažán na turecký sposob

  • Uživatelský recept
  • Autor: Anna Rybnicka
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)

Energetická hodnota celkem: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0 SAFA (g): 0 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0 SAFA (g): 0 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

Soľ a čierne korenie

Postup přípravy

Baklažan pozdľžne prekrojíme , malou lyžičkou vyberieme vnútro,to posekáme nadrobno a použileme do plnky. Na oleji podusíme por a cibulu asi po 40gr, pridáme vnútro z baklažanu, nadrobno pokrájany Tofu údený syr a petržlenovú vńať a asi 5 min podusíme. Naplníme tým baklažán , navrch dáme kolieska paradajky a dáme zapiecť do rúry na 15 až 20 min. konzumujeme teplé alebo aj studené . Dobrú chuť.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma