TOPlist


Kure s celerem

  • Uživatelský recept
  • Autor: Rebelant2
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuřecí prsa bez kůže200
Celer bulva100
Žloutek1
Olej olivový10

Energetická hodnota celkem: 1445 kJ

Bílkoviny (g): 48, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 9 SAFA (g): 3 Cukry (g): 5 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 723 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 4.5 SAFA (g): 1.5 Cukry (g): 2.5 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Pres noc marinovat maso s olejem, lzickou kurkumy ci kari. Nasekat maso s celerem, cibuli a cesnekem. Pridat zloutek, sul, pepr a mlety kmin.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma