TOPlist


Kapustové karbanátky s kuřecím masem

  • Uživatelský recept
  • Autor: lenin79
  • Porce: 17.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kapusta hlávková640
Kuřecí prsa bez kůže336
Cibule53
Česnek11
Houska bílá78
Houska vícezrnná47
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku)116
Vejce celá průměr105

Energetická hodnota celkem: 4939 kJ

Bílkoviny (g): 125, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 120 SAFA (g): 8 Cukry (g): 41 Vláknina (g): 19 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 291 kJ

Bílkoviny (g): 7.4, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 7.1 SAFA (g): 0.5 Cukry (g): 2.4 Vláknina (g): 1.1 Sůl (g): 0.2


Dochucovadla:

sůl,pepř

Postup přípravy

maso a kapustu(vařenou) nameleme a pak vše smíchat. Vařeno v páře. karbánátků a 85g

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma