- Autor: brara
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová kýta | 250 |
Mozzarella 45% | 81 |
Mouka pšeničná hladká | 10 |
Máslo čerstvé | 6 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 200 |
Žampiony mražené | 70 |
Cibule | 3 |
Energetická hodnota celkem: 3109 kJ
Bílkoviny (g): 73,
Tuky (g): 41,
Sacharidy (g): 20,
SAFA (g): 24,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1555 kJ
Bílkoviny (g): 36.5, Tuky (g): 20.5, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 12, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Nakrájené maso, osmahneme na oleji, zakápneme worchestrem, vyjmeme a vložíme do zapékací mísy. Na stejné pánvi osmahneme cibuli a žampiony a ochutíme kmínem. Tuto směs naklademe na maso. Bešamel udělaný z másla, mouky a mléka (osolený, opepřený) dáme na maso. Poslední přijde mozzarella a dáme zapéct.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.