TOPlist
Sledujte nás:

Zapečená vepř.kýta se žampiony

Zpět
  • Autor: brara
  • Porce: 2.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 3109 kJ

Bílkoviny (g): 73, Tuky (g): 41, Sacharidy (g): 20, SAFA (g): 24, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1555 kJ

Bílkoviny (g): 36.5, Tuky (g): 20.5, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 12, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Nakrájené maso, osmahneme na oleji, zakápneme worchestrem, vyjmeme a vložíme do zapékací mísy. Na stejné pánvi osmahneme cibuli a žampiony a ochutíme kmínem. Tuto směs naklademe na maso. Bešamel udělaný z másla, mouky a mléka (osolený, opepřený) dáme na maso. Poslední přijde mozzarella a dáme zapéct.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři