- Autor: Lenilunka
- Doba přípravy (min.): 45
- Porce: 9.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 40 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 2200 |
Mouka pšeničná bílá | 95 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 210 |
Cibule | 100 |
Rajský protlak | 140 |
Dochucovadla:
pepř celý, nové koření, sůl, bobkový list, podravka
Energetická hodnota celkem: 7039 kJ
Bílkoviny (g): 16,
Tuky (g): 42,
Sacharidy (g): 308,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 225,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 782 kJ
Bílkoviny (g): 1.8, Tuky (g): 4.7, Sacharidy (g): 34.2, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 25, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
cibuli
Komentáře je možné psát až po přihlášení.