TOPlist


Risoto s kuřetem

  • Uživatelský recept
  • Autor: Kellerka
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuřecí stehno bez kůže500
Zelí bílé hlávkové400
Mrkev200
Hrášek sterilovaný průměr250

Energetická hodnota celkem: 4145 kJ

Bílkoviny (g): 119, Tuky (g): 28, Sacharidy (g): 63 SAFA (g): 12 Cukry (g): 38 Vláknina (g): 33 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 691 kJ

Bílkoviny (g): 19.8, Tuky (g): 4.7, Sacharidy (g): 10.5 SAFA (g): 2 Cukry (g): 6.3 Vláknina (g): 5.5 Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

V tlakovém hrnci uvaříme v 0,8l vody 2 kuřecí stehna bez kůže, společně se 4 kuličkami nového koření a dvěma bobkovými listy.. Po 15 min. vyjmeme maso a do vývaru přidáme 400g čerstvého zelí, 200g nakrájené mrkve a 300g rýže. Uvaříme v papiňáku (7 min.). Při dokončování osolíme dle chuti, přidáme obrané, na menší kousky nakrájené maso a 250g hrášku.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma