TOPlist


Báč

  • Uživatelský recept
  • Autor: danihelka
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Žloutek20
Brambory (syrové)1500
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)45
Mouka pšeničná polohrubá20

Energetická hodnota celkem: 7180 kJ

Bílkoviny (g): 35, Tuky (g): 51, Sacharidy (g): 286 SAFA (g): 6 Cukry (g): 11 Vláknina (g): 26 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1197 kJ

Bílkoviny (g): 5.8, Tuky (g): 8.5, Sacharidy (g): 47.7 SAFA (g): 1 Cukry (g): 1.8 Vláknina (g): 4.3 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

Majoránka, sůl, pepř.

Postup přípravy

Oloupané brambory nastrouháme na jemném struhadle, přidáme polohrubou mouku, žloutek, olej, sůl, majoránku, pepř. Důkladně zamíchané nalijeme do vysypaného pekáče strouhankou. Dle tloušťky pečeme cca 40 min při 250oC..

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma