TOPlist


Domácí klobásky na pivě

  • Uživatelský recept
  • Autor: .lelinka.
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Pivo tmavé 11°300
Klobása ostravská600
Cibule228
Česnek6
Med16
Kečup96

Energetická hodnota celkem: 6005 kJ

Bílkoviny (g): 96, Tuky (g): 72, Sacharidy (g): 96 SAFA (g): 32 Cukry (g): 54 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 17

Energetická hodnota na 1 porci: 1001 kJ

Bílkoviny (g): 16, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 16 SAFA (g): 5.3 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 0.8 Sůl (g): 2.8

Postup přípravy

Klobásky si do půlky rozřízneme, vyplníme cibulí a vyskládáme do pekáčku plného cibule. Nyní si připravíme kečup s utřeným česnekem a medem. Touto směsí klobásky potřeme. Poté zalijeme pivme a dáme do trouby péct.

Fotografie



Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

13. 12. 2013 21:39

Šikulka, jsem sice po skvělé večeři, ale když vidím tu fotku, no vůbec na to nemám chuť .-D

13. 12. 2013 20:50

mooorka

Vypadá to hezky :-)))

13. 12. 2013 20:33

.lelinka.

Nooo prostě ta má drahá polovička bez masa ani rádu tak aspoň tak no :-)

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma