TOPlist


Svíčková na smetaně

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 2

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mrkev200
Celer bulva200
Petržel - kořen100
Cibule100
Hovězí maso zadní průměr600
Smetana na vaření 12%100
Citronová šťáva20
Citronová kůra1

Energetická hodnota celkem: 5094 kJ

Bílkoviny (g): 132, Tuky (g): 43, Sacharidy (g): 64 SAFA (g): 22 Cukry (g): 40 Vláknina (g): 15 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1274 kJ

Bílkoviny (g): 33, Tuky (g): 10.8, Sacharidy (g): 16 SAFA (g): 5.5 Cukry (g): 10 Vláknina (g): 3.8 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl,citr.kůra,šťáva,bobkový list, nové koření, tymián,

Postup přípravy

Nastrouhanou zeleninu osmahneme na pánvi včetně koření a mírně osoleného masa ,aby se zatáhlo, podlijeme a dusíme pod poklicí v troubě (nebo remosce) do měkka. Pak maso vyjmeme, zeleninu rozmixujeme a přidáme smetanu.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma