- Autor: raumi2
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Gnocchi (syrové) | 500 |
Smetana zakysaná 12% | 180 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 200 |
Šunka krůtí průměr | 100 |
Česnek | 10 |
Chřest | 100 |
Feta | 150 |
Dochucovadla:
soľ, korenie
Energetická hodnota celkem: 6729 kJ
Bílkoviny (g): 74,
Tuky (g): 57,
Sacharidy (g): 199,
SAFA (g): 38,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 9
Energetická hodnota na 1 porci: 2243 kJ
Bílkoviny (g): 24.7, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 66.3, SAFA (g): 12.7, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 3
Postup přípravy
Gnoci uvaríme podľa návodu. V menšom hrnci zahrejeme kyslú smotanu s mliekom a nakrájame doň fetu a cesnak. Za občasného miešania varíme, kým sa syr nerozpustí a omáčka nezhustne. Podľa potreby omáčku osolíme a okoreníme. Na záver pridáme na kocky nakrájanú šunku a špargľu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.