TOPlist


grilovaný kapr

  • Uživatelský recept
  • Autor: kabaga
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 10

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kapr800
Citronová šťáva50
Olej olivový50

Energetická hodnota celkem: 6150 kJ

Bílkoviny (g): 144, Tuky (g): 98, Sacharidy (g): 4 SAFA (g): 21 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1538 kJ

Bílkoviny (g): 36, Tuky (g): 24.5, Sacharidy (g): 1 SAFA (g): 5.3 Cukry (g): 0.8 Vláknina (g): 0.5 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

sůl, citronová šťáva, olej

Postup přípravy

Připravené porce kapřích podkov (naložené do citronové šťávy a olivového oleje) dále na rošt a pečeme z každé strany cca 5 minut. Nakonec osolíme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma