TOPlist


Katův šleh

  • Uživatelský recept
  • Autor: effe2
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuřecí prsa bez kůže200
Olej olivový10
Cibule60
Paprika sterilovaná60
Okurky sterilované průměr40
Papričky chilli5

Energetická hodnota celkem: 1479 kJ

Bílkoviny (g): 48, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 10 SAFA (g): 3 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 740 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 6.5, Sacharidy (g): 5 SAFA (g): 1.5 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

2 lžíce kečupu

Postup přípravy

Maso nakrájíme na tenké nudličky, osolíme, opeříme a na trošce oleje orestujeme. Přidáme nakrájenou cibuli, necháme ji zesklovatět, dále přidáme překrájené kapie, okurky a čerstvé chilli nebo feferonku a krátce podusíme. Nakonec směs ochutíme kečupem, worcesterskou omáčkou a prohřejeme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma