TOPlist


Čočka po řecku

  • Uživatelský recept
  • Autor: danihelka
  • Porce: 8.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Čočka velkozrnná (v suchém stavu)500
Rajský protlak50
Kečup15
Paprika sterilovaná150

Energetická hodnota celkem: 7820 kJ

Bílkoviny (g): 129, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 312 SAFA (g): 2 Cukry (g): 72 Vláknina (g): 41 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 978 kJ

Bílkoviny (g): 16.1, Tuky (g): 0.9, Sacharidy (g): 39 SAFA (g): 0.3 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 5.1 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

Sůl, pepř, paprika.

Postup přípravy

Čočku namočit, poté uvařit do měkka, vmíchat kapie i s lákem, přidat rajský protlak, kečup, osmaženou cibuli, osmažený špek, osolit, paprika, pepř. Vše promíchat

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma