TOPlist


Krůtí prsa na žampionech a cibuli

  • Uživatelský recept
  • Autor: Tanein
  • Porce: 3.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Žampiony250
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)10
Mouka pšeničná polohrubá10
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku)30
Cibule120
Krůtí prsa bez kůže440

Energetická hodnota celkem: 2849 kJ

Bílkoviny (g): 109, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 28 SAFA (g): 4 Cukry (g): 11 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 950 kJ

Bílkoviny (g): 36.3, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 9.3 SAFA (g): 1.3 Cukry (g): 3.7 Vláknina (g): 2.7 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl, kari

Postup přípravy

Maso pokrájíme a naložíme do směsi kari koření. Můžeme nechat odležet 2-3 hodiny v lednici. Cibuli nakrájíme na půlměsíčky a žampiony na plátky. Na pánev rozprášíme olej z rozprašovače a pánev zahřejeme - začneme cibulí, když dostává barvu přidáme maso. když se maso zatáhne, přidáme žampiony, můžeme trochu podlít vodou. Ale žampiony samy tekutinu pustí. Na závěr zjemníme trochou mléka s rozmixovanou lžící mouky.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma