TOPlist


Mrkev z hovězím masem

  • Uživatelský recept
  • Autor: cobik
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej olivový5
Mrkev150
Hovězí maso zadní průměr100
Cibule50

Energetická hodnota celkem: 1101 kJ

Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 20 SAFA (g): 3 Cukry (g): 12 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

Sůl, pepř, citrón

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme a osmahneme na oleji, přidáme na kostky nakrájené hovězí maso, osolíme, opepříme a restujeme. Podlijeme vodou a dusíme. Až je maso měkké, přidáme nakrájenou na kostičky mrkev a také podusíme do měkka, nakonec zakápneme citrónem. podáváme s vařeným bramborem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma