TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Mrkev z hovězím masem

Zpět
  • Autor: cobik
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej olivový5
Mrkev150
Hovězí maso zadní průměr100
Cibule50

Dochucovadla:

Sůl, pepř, citrón

Energetická hodnota celkem: 1101 kJ

Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 20 SAFA (g): 3 Cukry (g): 12 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme a osmahneme na oleji, přidáme na kostky nakrájené hovězí maso, osolíme, opepříme a restujeme. Podlijeme vodou a dusíme. Až je maso měkké, přidáme nakrájenou na kostičky mrkev a také podusíme do měkka, nakonec zakápneme citrónem. podáváme s vařeným bramborem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři