TOPlist


Chilli con carne (s krutim masem)

  • Uživatelský recept
  • Autor: keepinka
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 90

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu800
Voda, minerální vody bez příchutě200
Rajský protlak15
Cukr hnědý (řepný, třtinový)5
Papričky chilli5
Olej olivový10
Cibule50
Rajčata konzervovaná800
Krůta bez kůže průměr 500

Energetická hodnota celkem: 7127 kJ

Bílkoviny (g): 175, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 166 SAFA (g): 9 Cukry (g): 65 Vláknina (g): 73 Sůl (g): 11

Energetická hodnota na 1 porci: 1188 kJ

Bílkoviny (g): 29.2, Tuky (g): 4.2, Sacharidy (g): 27.7 SAFA (g): 1.5 Cukry (g): 10.8 Vláknina (g): 12.2 Sůl (g): 1.8


Dochucovadla:

chilli mlete, kmin, polovina svitku skorice

Postup přípravy

Na oleji osmazime cibulku s cesnekem. Az zmeknou, pridame chilli papricku, mlete chilli a kmin. Po 2 minutach pridame maso a michame, dokud se nerozdeli na male kousky. Osolime, opeprime, pridame cukr, rajcatovy protlak a jeste chvili opekame. Nakonec pridame nakrajena rajcata a vodu a dusime na mirnem plameni asi hodinu, hodinu a pul. Na poslednich 15 min pridame fazole a skorici.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma