TOPlist


Pečený králík

  • Uživatelský recept
  • Autor: lucfuja
  • Porce: 7.00
  • Doba přípravy (min.): 120

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Králičí průměr1060
Špek60
Mouka pšeničná bílá25

Energetická hodnota celkem: 8923 kJ

Bílkoviny (g): 215, Tuky (g): 127, Sacharidy (g): 18 SAFA (g): 58 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1275 kJ

Bílkoviny (g): 30.7, Tuky (g): 18.1, Sacharidy (g): 2.6 SAFA (g): 8.3 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0.1 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl

Postup přípravy

Králíka naporcujeme, prošpikujeme a osolíme. Takto přiveného jej dáme do remosky, podlijeme vodou a pečeme. Mezitím si oprančíme na sucho hladkou mouku, kterou smícháme se studenou vodou a zahustíme tím šťávu a dál pečeme dokud maso není měkké.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma