TOPlist


Tuňákové karbanátky

  • Uživatelský recept
  • Autor: sova1
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory zimní800
Vejce celá průměr110
Tuňák Per Pasta s česnekem a feferonkou (Rio Mare)100
Tuňák ve vlastní šťávě150
Rukola50

Energetická hodnota celkem: 5466 kJ

Bílkoviny (g): 83, Tuky (g): 43, Sacharidy (g): 148 SAFA (g): 13 Cukry (g): 16 Vláknina (g): 14 Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 1367 kJ

Bílkoviny (g): 20.8, Tuky (g): 10.8, Sacharidy (g): 37 SAFA (g): 3.3 Cukry (g): 4 Vláknina (g): 3.5 Sůl (g): 1.3


Dochucovadla:

sůl,pepř,medvědí česnek,petržel,konopné semínko,semínko chio

Postup přípravy

Brambory uvaříme ve slupce,poté oloupeme a rozmačkáme v míse.Přidáme tuňáka,vejce,pokrájenou rukolu,koření a promícháme. Pečeme v troubě na pečícím papíru. Dobrou chuť!

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma