TOPlist


pečený karbanátek

  • Uživatelský recept
  • Autor: Jarka.
  • Porce: 10.00
  • Doba přípravy (min.): 90

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřové mleté průměr720
Kuře bez kůže průměr 131
Cibule113
Klobása moravská41

Energetická hodnota celkem: 9315 kJ

Bílkoviny (g): 156, Tuky (g): 168, Sacharidy (g): 12 SAFA (g): 76 Cukry (g): 7 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 932 kJ

Bílkoviny (g): 15.6, Tuky (g): 16.8, Sacharidy (g): 1.2 SAFA (g): 7.6 Cukry (g): 0.7 Vláknina (g): 0.2 Sůl (g): 0.2


Dochucovadla:

sůl, pepř, kmín, česnek

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma