- Autor: esprit
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 400 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1000 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Máslo čerstvé | 20 |
Brambory (syrové) | 180 |
Bujón průměr (v suchém stavu) | 13 |
Apetito lahodné smetanové 49% | 50 |
Parmezán 25% | 15 |
Energetická hodnota celkem: 3136 kJ
Bílkoviny (g): 19,
Tuky (g): 41,
Sacharidy (g): 76,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 28,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 627 kJ
Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 8.2, Sacharidy (g): 15.2, SAFA (g): 4.2, Cukry (g): 5.6, Vláknina (g): 2.2, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.