TOPlist


Krůtí maso po balkánsku

  • Uživatelský recept
  • Autor: keepinka
  • Porce: 3.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej olivový15
Česnek5
Cibule80
Paprika červená280
Rajčata 230
Krůtí prsa bez kůže450

Energetická hodnota celkem: 3165 kJ

Bílkoviny (g): 110, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 35 SAFA (g): 5 Cukry (g): 21 Vláknina (g): 10 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1055 kJ

Bílkoviny (g): 36.7, Tuky (g): 6.7, Sacharidy (g): 11.7 SAFA (g): 1.7 Cukry (g): 7 Vláknina (g): 3.3 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl, pepř

Postup přípravy

Krůtí maso nakrájíme na nudličky a orestujeme na oleji. Maso vyndáme a do výpeku dáme cibuli a smažíme dozlatova. Poté přidáme česnek (na plátky nebo rozmačkaný), rajčata (oloupaná a nakrájená) a papriku (na kostkičky). Okořeníme dle chuti a asi 5 minut podusíme. Sundáme pokličku a až se začne zelenina připékat tak podlijeme trochou vody. Poté vrátíme maso zpět a opět dusíme pod pokličkou asi 5 minut. Pak vypneme sporák a necháme dojít.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma