- Autor: .lelinka.
- Doba přípravy (min.): 75
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka žitná celozrnná | 10 |
Dijonnaise (Hellmann´s) | 40 |
Bujón Natur (hotový výrobek) | 4 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 700 |
Cibule | 40 |
Hovězí maso zadní průměr | 480 |
Olej olivový | 4 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 3402 kJ
Bílkoviny (g): 98,
Tuky (g): 37,
Sacharidy (g): 15,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 851 kJ
Bílkoviny (g): 24.5, Tuky (g): 9.3, Sacharidy (g): 3.8, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Na pánvi s nepřilnavým povrchem si zprudka opečeme maso, které jsme si předem okořenili. Poté na stejné pánvi osmahneme cibuli, až je cibule osmahnutá zalijeme ji vodou, přidáme bio bujón a hořčici. Promícháme a necháme projít varem. Nyní omáčku zahustíme žitnou moukou. Jak je omáčka hotová vrátíme do ní maso a máme hotovo.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.