TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Dušené vepřové v hořčičné omáčce

Zpět
  • Autor: .lelinka.
  • Doba přípravy (min.): 75
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 3402 kJ

Bílkoviny (g): 98, Tuky (g): 37, Sacharidy (g): 15, SAFA (g): 14, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 851 kJ

Bílkoviny (g): 24.5, Tuky (g): 9.3, Sacharidy (g): 3.8, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Na pánvi s nepřilnavým povrchem si zprudka opečeme maso, které jsme si předem okořenili. Poté na stejné pánvi osmahneme cibuli, až je cibule osmahnutá zalijeme ji vodou, přidáme bio bujón a hořčici. Promícháme a necháme projít varem. Nyní omáčku zahustíme žitnou moukou. Jak je omáčka hotová vrátíme do ní maso a máme hotovo.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři