TOPlist


Nasi Goreng

  • Uživatelský recept
  • Autor: sduranova
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 35

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Rýže Basmati (v suchém stavu)300
Vejce celá průměr220
Kuřecí prsa bez kůže200
Solamyl bramborový škrob5
Sezamový olej extra virgin10
Cibule50
Papričky chilli50
Česnek20
Celer řapíkatý50

Energetická hodnota celkem: 7368 kJ

Bílkoviny (g): 101, Tuky (g): 37, Sacharidy (g): 252 SAFA (g): 15 Cukry (g): 21 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1842 kJ

Bílkoviny (g): 25.3, Tuky (g): 9.3, Sacharidy (g): 63 SAFA (g): 3.8 Cukry (g): 5.3 Vláknina (g): 1.3 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

omáčka sambal 1 lžíce, chilli paprička 2 ks, sojová omáčka 1 lžíce obě omáčky maji zanedbatelné množství kalorií

Postup přípravy

Uvaříme rýži na skus bez soli. Vejce royšléháme a uděláme omeletu, kterou roztrháme na kousky. Maso nakrájíme na jemné nudličky a obalíme v solamylu. Rozehřejeme olej na pánvi (wok) a osmažíme, potov vmícháme najemno nakrájenou cibulku, celer, česnek a pálivé papričky. Mírně osolte a přidejte vejce a rýži. dochuttě sojovou omáčkou a omáčkou Sambal.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

17. 01. 2014 09:19

Tanein

Tohle jídlo mám také ráda.

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma