TOPlist


Boloňská omáčka

  • Uživatelský recept
  • Autor: Vysocanova
  • Porce: 23.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí mleté průměr1000
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)40
Rajčatová štáva200
Rajčata konzervovaná800
Mrkev160
Celer řapíkatý160
Cibule300

Energetická hodnota celkem: 12886 kJ

Bílkoviny (g): 194, Tuky (g): 210, Sacharidy (g): 94 SAFA (g): 81 Cukry (g): 57 Vláknina (g): 39 Sůl (g): 9

Energetická hodnota na 1 porci: 560 kJ

Bílkoviny (g): 8.4, Tuky (g): 9.1, Sacharidy (g): 4.1 SAFA (g): 3.5 Cukry (g): 2.5 Vláknina (g): 1.7 Sůl (g): 0.4

Postup přípravy

1 porce omáčky počítána 100 g

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma