TOPlist


svíčková s hovězím

  • Uživatelský recept
  • Autor: RENDA1989
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 180

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mrkev1000
Celer bulva400
Petržel - kořen400
Voda, minerální vody bez příchutě400
Hovězí kližka400
Cukr bílý (řepný, třtinový)6
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)8

Energetická hodnota celkem: 6353 kJ

Bílkoviny (g): 110, Tuky (g): 36, Sacharidy (g): 182 SAFA (g): 12 Cukry (g): 111 Vláknina (g): 46 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1588 kJ

Bílkoviny (g): 27.5, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 45.5 SAFA (g): 3 Cukry (g): 27.8 Vláknina (g): 11.5 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

pepř 2kuličky,bobkový list 2ks,nové koření 2ks

Postup přípravy

Nakrájím celer,cibuli,mrkev dám do hrnce kde mám trochu oleje a nechám dozlatova opéct,vložím hovězí maso bob.list,nové koření,pepř zaleju vodou a nechám dusit .vytáhnu maso ,Rozmixuji zeleninu a je hotovo.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma