TOPlist


Kontrabáš (pohanka)

  • Uživatelský recept
  • Autor: ircza
  • Porce: 5.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Uzená krkovice300
Česnek10
Cibule120
Olej olivový15
Voda, minerální vody bez příchutě300
Brambory vařené750
Pohanka200

Energetická hodnota celkem: 8816 kJ

Bílkoviny (g): 81, Tuky (g): 69, Sacharidy (g): 279 SAFA (g): 25 Cukry (g): 18 Vláknina (g): 38 Sůl (g): 11

Energetická hodnota na 1 porci: 1763 kJ

Bílkoviny (g): 16.2, Tuky (g): 13.8, Sacharidy (g): 55.8 SAFA (g): 5 Cukry (g): 3.6 Vláknina (g): 7.6 Sůl (g): 2.2


Dochucovadla:

sůl, pepř, majoránka

Postup přípravy

Pohanku přelijeme horkou vodou a necháme 15 minut odstát. Na oleji osmahneme na kostičky nakrájené uzené maso, nakrájenou cibuli a drcený česnek. Vařené brambory rozmačkáme, přidáme pohanku, osmahnuté maso, cibuli a česnek, ochutíme majoránkou a solí. Vše promícháme a dáme do vymaštěného pekáče a při 200 °C zapečeme do růžova. Kontrabáš skvěle chutná s kysaným zelím nebo kyselou okurkou.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma