TOPlist


bulgur

  • Uživatelský recept
  • Autor: kodulkaa
  • Porce: 3.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Bulgur (v suchém stavu)191
Kedlubna139
Cibule66
Česnek3
Hrášek s mrkví sterilovaný průměr130
Olej olivový17
Kuřecí stehno bez kůže214

Energetická hodnota celkem: 5197 kJ

Bílkoviny (g): 72, Tuky (g): 30, Sacharidy (g): 166 SAFA (g): 8 Cukry (g): 20 Vláknina (g): 46 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1732 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 55.3 SAFA (g): 2.7 Cukry (g): 6.7 Vláknina (g): 15.3 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl, pepř

Postup přípravy

na pánvičce

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma