TOPlist


Bramboráky

  • Uživatelský recept
  • Autor: rubas
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory zimní650
Česnek8
Mouka pšeničná hladká80
Vejce celá průměr50
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)90

Energetická hodnota celkem: 7002 kJ

Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 96, Sacharidy (g): 177 SAFA (g): 11 Cukry (g): 14 Vláknina (g): 17 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1751 kJ

Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 24, Sacharidy (g): 44.3 SAFA (g): 2.8 Cukry (g): 3.5 Vláknina (g): 4.3 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma