- Autor: henike
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Jahody kompotované | 210 |
| Piškoty tradiční | 60 |
| Gustin kukuřičný škrob | 35 |
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 20 |
| Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 800 |
| Mléko acidofilní plnotučné 3,6 % tuku | 130 |
Energetická hodnota celkem: 4236 kJ
Bílkoviny (g): 36,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 168,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 121,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 706 kJ
Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 28, SAFA (g): 2, Cukry (g): 20.2, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






