TOPlist


Houbová omáčka

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Houby čerstvé průměr500
Smetana na vaření 12%200
Voda, minerální vody bez příchutě400
Mouka pšeničná bílá20
Sůl1
Ocet10

Energetická hodnota celkem: 2009 kJ

Bílkoviny (g): 23, Tuky (g): 24, Sacharidy (g): 44 SAFA (g): 16 Cukry (g): 15 Vláknina (g): 31 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 502 kJ

Bílkoviny (g): 5.8, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 11 SAFA (g): 4 Cukry (g): 3.8 Vláknina (g): 7.8 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl, ocet, kmín

Postup přípravy

Podusíme cibuli na másle, přidáme hříbky ,kmín, smetanu s trochou hl.mouky a necháme povařit. Dochutíme podle potřeby solí, octem a cukrem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma