- Autor: martashi
 - Doba přípravy (min.): 20
 - Uživatelský recept
 - Porce: 4.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Houby čerstvé průměr | 500 | 
| Smetana na vaření 12% | 200 | 
| Voda, minerální vody bez příchutě | 400 | 
| Mouka pšeničná bílá | 20 | 
| Sůl | 1 | 
| Ocet | 10 | 
Dochucovadla:
sůl, ocet, kmín
Energetická hodnota celkem: 2009 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 23, 
                                                        Tuky (g): 24, 
                                                        Sacharidy (g): 44,
                                                        SAFA (g): 16,
                                                        Cukry (g): 15,
                                                        Vláknina (g): 31,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 502 kJ
Bílkoviny (g): 5.8, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 11, SAFA (g): 4, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 7.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Podusíme cibuli na másle, přidáme hříbky ,kmín, smetanu s trochou hl.mouky a necháme povařit. Dochutíme podle potřeby solí, octem a cukrem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






