TOPlist


svičková

  • Uživatelský recept
  • Autor: Krejcisi
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 2

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mrkev304
Petržel - kořen115
Celer bulva194
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku)500

Energetická hodnota celkem: 2161 kJ

Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 82 SAFA (g): 5 Cukry (g): 59 Vláknina (g): 15 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 540 kJ

Bílkoviny (g): 6.3, Tuky (g): 2.3, Sacharidy (g): 20.5 SAFA (g): 1.3 Cukry (g): 14.8 Vláknina (g): 3.8 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

bobkový list, nové koření, pepř, sůl

Postup přípravy

zeleninu upeču pod krůtím masem a roymixuju s mlékem

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma