- Autor: MirkaKatka
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00

Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cizrna (v suchém stavu) | 160 |
Paprika červená | 70 |
Paprika žlutá | 70 |
Cibule | 120 |
Zelí bílé hlávkové | 260 |
Žampiony | 80 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Bujón bohatý zeleninový Knorr (hotový výrobek) | 10 |
Dochucovadla:
sůl. pepř, mletý kmín
Energetická hodnota celkem: 3765 kJ
Bílkoviny (g): 37,
Tuky (g): 28,
Sacharidy (g): 124,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 38,
Vláknina (g): 38,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 941 kJ
Bílkoviny (g): 9.3, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 31, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 9.5, Vláknina (g): 9.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Podusíme cibulku na oleji, přidáme papriku, žampiony, zelené zelí, sůl, pepř, mletý kmín. Podusíme, přilijeme trochu zeleninového vývaru a podusíme. Nakonec vmícháme uvařenou cizrnu, společně provaříme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.